Begrafenisvereniging Holz werkt samen met verschillende partners.

Partners

 

Accountant

Jaarlijks stelt accountantskantoor MN Adviseurs & accountants Sittard de jaarrekening samen en legt haar bevindingen vast in een financieel jaarrapport.

Kifid en AFM

De vereniging wordt in haar uitvoering gemonitord door Autoriteit Financiele Markten (AFM), die de belangen van consumenten in Nederland bewaakt.

De vereniging heeft in haar Algemene Vergadering van 20 mei 2014 een Interne Klachtenprocedure vastgesteld.

Tot 1 januari 2016 viel de vereniging onder direct toezicht van De Nederlandsche Bank nv. Per deze datum is het toezicht op de kleine natura-uitvaartverenigingen binnen Nederland vrijgesteld.

Monuta Lindeman, crematorium en begraafplaats Schifferheide

Begrafenis- en Crematievereniging Holz werkt graag samen met Monuta Lindeman in Kerkrade, omdat deze uitvaartorganisatie kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast biedt Monuta Lindeman alles op één locatie aan. In hetzelfde pand vindt u namelijk ook crematorium Schifferheide, eveneens onderdeel van Monuta. Naast het gebouw ligt begraafplaats Schifferheide.

 Uw dierbare bezoeken wanneer u wilt

U vindt dit alles in een groene omgeving, die rust en geborgenheid uitstraalt. Er zijn traditionele opbaarkamers, waar u op afspraak uw dierbare kunt bezoeken. Er zijn ook 24-uurskamers. U krijgt een sleutel en mag op ieder gewenst moment uw dierbare bezoeken. Hier mag u ook persoonlijke spullen neerzetten, zoals foto’s. Uw uitvaartverzorger kan u hier meer over vertellen.

Ruime aula met prachtig uitzicht

De aula en koffiekamer met buitenterras geven een prachtig uitzicht over de Anstelvallei. In de aula is plaats voor zo’n 100 belangstellenden. Qua catering kan alles: van heerlijke Limburgse vlaaien tot buffetten, een high tea of sushi. Alle gastvrije en klantvriendelijke medewerkers hebben maar één doel: een uitvaart waar u als nabestaande met een goed gevoel op terug kunt kijken.